Rise Like a Phoenix

 


Τρία χρόνια Μετά!

Τόσα είναι τα χρόνια που είχα να γράψω εδώ. Αλλά γύρισα εύχομαι πια μόνιμα για να σας μιλάω τακτικά για διατροφή. Όπως αναδύεται λοιπόν ο Φοίνικας στη μυθολογία από τις στάχτες του έτσι θα αναδυθεί και το Blog μας από το λήθαργό του.

Έχουν αλλάξει πολλά πια. Έχω το δικό μου διαιτολογικό γραφείο στη πόλη της Ελασσόνας. Μπορείτε να με βρείτε στα social media, για τους συνδέσμους δες δεξιά. Επειδή έχω βαρεθεί το μονόλογο θα υπάρχει αλληλεπίδραση με εσάς με διάφορους τρόπους για τους οποίους θα ενημερωθείτε σύντομα στα social.

Θα έχουμε περισσότερες συνταγές υγιεινές, διαιτητικές και μη. Καθώς η σωστή διατροφή είναι θέμα ισορροπίας και όχι στερήσεων. Και ακόμη περισσότερα ενημερωτικά αλλά και χιουμοριστικά άρθρα.

Αναρωτιέσαι πως και δεν έκανα ένα καινούριο blog; Έπειτα από παρότρυνση πελατών μου που έψαξαν για μένα και βρήκανε τα άρθρα πολύ ωραία και ενημερωτικά, συν τη προσπάθεια μιας συναδέλφου να ασχοληθώ ξανά με τη συγγραφή αποφάσισα να μη κάνω μια νέα αρχή αλλά να συνεχίσω εδώ. Στο κάτω κάτω, ο παλιός είναι αλλιώς! ;)

Ελάτε να αναγεννηθούμε παρέα μέσα από τη φωτιά των καμένων μας θερμίδων. (πως τα λέω έτσι, δε με μπορώ καθόλου!)

Τα λέμε σύντομα, πιο σύντομα από όσο πιστεύεις!

 


Υ.Γ. Ξεκάθαρη αναφορά στο τραγούδι της Conchita WurstRise like a PhoenixEurovision 2014”


Φράντζας Χριστόφορος 

MSc. Διατροφολόγος - Διαιτολόγος 

Ειδικευθείς στη Βιοτεχνολογία - Ποιότητα Διατροφής & Γενετική του μητρικά κληρονομήσιμου Σακχαρώδους Διαβήτη

Μητρ. Ιακ. Μακρυγιάννη & Πάροδος 6ης Οκτωβρίου, Ελασσόνα

Τηλ. 2493301390


Σχόλια